"Επιβεβαίωση ανωτερότητας το 8-2"

- Παναιγειρατικός - Πανφραπεδαϊκός 8-2. Υπάρχουν άραγε λόγια για εκείνη τη βραδιά;

Π.Π.: "Βεβαίως και υπάρχουν. Απάντηση, διασυρμός, εξιλέωση, επιβεβαίωση ανωτερότητας. Πιστεύω πως μετά από τρεις ήττες από τον Πανφραπεδαϊκό, όπου η ομάδα αδικούσε τον εαυτό της, ήρθε αυτή η νίκη και αυτό το σκορ. Οι παίκτες μας έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης με εκπληκτική αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Ξέρετε πολύ καλά πως οι αγώνες με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι πολύ ιδιαίτεροι για εμάς και αυτό το αποτέλεσμα μάς άφησε πάρα πολύ ικανοποιημένους".

- Ήσουν ένας από τους εννέα ήρωες του αγώνα με την "Aρμάδα" τον Ιανουάριο του 2009, που διεκόπη. Ηρωική κι εφιαλτική βραδιά παράλληλα. Τι ένιωθες; Φοβήθηκες καθόλου;

Π.Π.: "Ήρωας δεν θα το έλεγα διότι καθαρά αγωνιστικά ήμουν πολύ κακός. Να φοβηθώ, όχι. Άλλωστε έτσι όπως κυλούσε ο αγώνας, με την προκλητική συμπεριφορά των αντιπάλων, ήμουν σίγουρος πως κάτι θα γίνει κάποια στιγμή και θα ξεφύγουν τα πράγματα. Οπότε δεν ξαφνιάστηκα. Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δε θα μπορούσα παρά να νιώθω οργή. Ευτυχώς οι παίκτες μας συγκρατήθηκαν. Η "Αρμάδα" ήταν ομάδα της μίας χρήσεως ενώ εμείς είμαστε εδώ για να μείνουμε".